Blog

Řešíte kybernetickou bezpečnost?

Věděli jste, že množství kybernetických útoků roste rychleji, než houby po dešti? Už dávno také (bohužel) není pravdou, že je vždy prozradí špatná gramatika, nebo podobné snadno detekovatelné chyby. Je proto potřeba se důsledně zabezpečit a připravit se na možnost, že se i Vaše společnost můžete v budoucnu stát cílem útočníků. Proč byste měli, ptáte se?

Blog

Co byste měli vědět o AI?

Na začátku května jsme s vámi posnídali u webináře na téma „Co byste měli vědět o AI.“ Naše skvělá kolegyně Sandra Burdová s účastníky rozebrala, co to ta umělá inteligence vlastně je, co umí a neumí a na co si při jejím využívání dát pozor. Záznam z webináře je vám nyní plně k dispozici.

Blog

Jak chránit vaše data a digitální identitu

V tomto webináři se náš IT bezpečnostní šampion Pavel Matějíček zaměřil hned na několik důležitých témat z oboru kybernetické bezpečnosti. V úvodu se můžete dozvědět, jak rozpoznat phishing a neupadnout do pastí moderních kybernetických útoků nejen prostřednictvím e-mailu. Dále se mluvilo o budoucnosti bez hesel – jaké alternativy nás čekají a kdy to přijde? Je to vůbec možné? Řeč byla […]